perjantai 13. huhtikuuta 2018

Kohti kevättä - Hullujen Päivien suosikit testauksessa

Kaupallinen yhteistyö

Aurinko paistaa ulkona ja lumi sulaa kovaa vauhtia, kevät on täällä! Me päätimme testata Hullujen Päivien suosikkejamme osana kevätlookeja. Käy lukemassa kaikki hullaritärppimme aiemmasta postauksesta.


Keskiviikkona myyntiin tullut Makian ihana meleerattu vaaleanpunainen T-paita oli jo ennakkoon ykkössuosikkimme Hullujen Päivien valikoimasta. Käytössä tunne on vain vahvistunut. Makian T-paita on ollut myös käyttäjän mieleen ja tyttö on pitänytkin sitä jo useamman päivän putkeen. 

Tämän kevään tyyliin kuuluu ehdottomasti oversize neuletakit. Hullujen Päivien Makian T-paita sopii täydellisesti niiden kaveriksi. Etenkin Huxbabyn pupucardin kanssa sävymaailma käy ihanasti yhteen. Kokonaisuuden täydentää perjantaina Hullareille myyntiin tulleet Niken mustat tennarit. Joustava pohja ja kätevä tarrakiinnitys takaavan sen, että lapsen on helppo pukea kengät itse. Sporttiset kengät sopivat osaksi monenlaista kevättyyliä. Käytännölliset, mutta samalla siistit. Iso peukku meiltä!


Tänäkin vuonna hullareiden valikoimassa herkuteltiin keskiviikkona Gugguun halutuilla vaatteilla. Saatavilla oli ihastuttava pinkki frillamekko sekä mätsäävät legginssit sävyssä pinkki-harmaa. Sävy on todella herkullinen vaaleanpunainen! Settinä tämä on simppelin tyylikäs ja taatusti monen pienen prinsessan mieleen. Tyttömäiseen tyyliin saa hyvin lisättyä pientä särmää esimerkiksi mustilla Converseilla ja bomberilla. Erilaisiin asusteisiin yhdisteltynä tämä setti on erittäin monikäyttöinen ja toimii niin arjessa kuin kevään juhlissa. Lisäämällä vaikkapa helmet ja söpöt ballerinat setti muuntautuu juhlavaksi asukokonaisuudeksi.


Pienemmät pojat suuntaavat kevääseen rennolla otteella. Niin ikään keskiviikkona Hullareilta monelle lähti mukaan Gugguun harmaa trikoosetti. Harmaa on sävyltään rehellinen kylmä harmaa, ei taita siniseen tai violettiin. Harmaa sävy on helposti yhdisteltävissä muihin väreihin ja toimii niin yksittäin kuin settinä. Malliltaan unisex paita on näissäkin kapeaa. Pojalle valikoitui yksi koko normaalia isompi juurikin väljyyttä tavoitellen. Slim baggyjen kangas on vahvaa collegea, joten ne toimivat myös sellaisenaan ulkoleikeissä. Väri antaa hyvin anteeksi pienet tahrat. Katu-uskottavaan ja rokahtavaan kevään lookkiin nämä istuvat kuin nenä päähän!


Perjantaina Hulluilta Päiviltä mukaan lähti 1-vuotiaalle Papun patch-paita. Tämä paita yhdessä tennareiden ja farkkujen kanssa ovat kivan huoleton kokonaisuus. Viileämmällä säällä päälle voi vielä vetäistä hupparin tai vaikka mustan tuulitakin. Paidassa on kivat yksityiskohdat ja sitä on helppo yhdistellä monenlaisiin alaosiin. Paita on taattua Papun laatua, ei mitään moitittavaa meiltä! Tämä paita pääsee varmasti kovalle käytölle tänä keväänä.


Loppuviikon valikoimasta meitä kiinnostaa vielä erityisesti Adidaksen collegesetti. Meillä on vahva tunne, että tämä tuote tullaan myymään nopeasti loppuun.

Mini Style Finlandissa on kevättä rinnassa. Seuraavaksi blogiin on tulossa postaus välikausivaatteisiin liittyen. Kerro, jos sinulla on jotain toiveita mitä siinä haluaisit meidän käsittelevän!

**************************************
Tuliko teidän hulluteltua?
* Vaatteet saatu osana yhteistyötä

1 kommentti:

  1. Pojalle odottelen turkooseja Niken kenkiä vielä postissa :) Itselleni tilasin takin, joka valitettavasti joutuu lähtemään palautukseen kun ei istunut minulle lainkaan :/

    VastaaPoista